logo
  • خانه
  • درباره من
  • تورهای خارجی
  • خانه
  • درباره من
  • تورهای خارجی

جاذبه های گردشگری برزیل، سائوپائولو، کوریتیبا

02 مارس 2018 توسط مدیر ۲ دیدگاه ها

جاذبه های گردشگری برزیل، سائوپائولو، کوریتیبا

پرواز پشت پرواز، بر فراز اروپا و آفریقا پرواز و عبور می کنیم، ابهتی وهم آلود دارد این صحرای آفریقا، اقیانوس اطلس و تمام عظمتش را هم ساعت ها زیر پایمان داریم تا بالاخره بعد از ١۴ ساعت پرواز، هواپیما عصرهنگام در فرودگاه اصلی شهر نورخورده سائوپائولوی برزیل قرار و آرام می گیرد، همان ابرشهر بزرگ و پیچیده آمریکای جنوبی که یکی از ده تای بزرگترین های دنیاست.

در تجربیات قبلی چیز زیادی از این شهر جز پیچیدگی هایش نفهمیدم، به هر حال دیدارش خالی از لطف نیست، مخصوصا برای کسانی که شاید برای اولین بار مسافر برزیل هستند.

در سفرنگاری اخیر سعی می کنم مجموع تجربیات و خاطراتم از سفر به مناطق مختلف برزیل را فارغ از ترتیب زمانی شان بنویسم و به تصویر بکشم، شاید برای دوستانی که رویای دیدار این زیبا سرزمین را دارند مفید واقع شود.

 

سائو پائولو را از بالا اینگونه می بینم، جنگلی انبوه و فشرده از ساختمان های بلند و درهم تنیده که انگاری انتهایی هم ندارند، ولی این همه واقعیت سائو نیست…

 

سائوپائولو گسترده تر از آنست که بشود تصورش کرد، بزرگترین و پرجمعیت ترین و البته ثروتمندترین شهر آمریکای جنوبی که با حومه و حاشیه هایش، جمعیت حدودا ٢٣ میلیونی را در خود جای داده است و قطب اصلی اقتصاد برزیل است.

شهری که خود سرشار از تتناقض است و صورت مدرن امروزی اش را مدیون دوران رونق اقتصادی سال های نه چندان دورش می باشد، اتفاقی که شاید خود عامل اصلی صفر و یکِ فقر و غنای فاحش این ابرشهر آمریکای لاتین بوده است.

 

مرکز شهری که انگار بلندی ساختمان هایش باعث شده تا حیرانی آدمهای سرگردانش خیلی به چشم نیاید، با اینهمه اما مرکز شهر سائو را دوست دارم، اطراف میدان جمهوری، همینطور خیابان پائولیستا و مناطق اطرافش را.

 

در و دیوارهای مرکز شهر پر است از خطوط و گرافیتی های درهم و بی نظم که خود شاید بخشی از هویت شهرهای آمریکای جنوبی اند و همچنین مردمی که همسفر لحظه های این کوچه هایند و با خوب و بدش خو کرده اند.

 

چه ذوقی دارند و چه شوری این بچه ها، نه بلیطی و نه رزروی، گویی اینها با نمایش های خیابانی بزرگ می شوند و شادی و نشاط آهسته و پیوسته به خورد وجودشان می رود…

 

این ها هم گاهی دل می بازند و چشم از هیجان شان فرو می بندند…

 

بازارهایشان خوش رنگ است و پررونق، ضمن اینکه خوش سلیقه هم هستند، معروف ترین بازارشان همان “مرکادا د پرینسیپال” نام دارد با معماری زیبا و غرفه های چشم نوازش و البته کافه های کوچک و غذاهای خوشمزه اش.

 

چه زیبا آسمانی دارد این سائو، آنهم بزرگترین و شلوغ ترین شهر آمریکای جنوبی، از ریزگرد و دود و آلودگی هوا هم خبری نیست، ابرهایی که تقریبا هر روزه می آیند و شهر را آب و جارو می کنند و طراوت می بخشند…

 

شبکه مترو سائوپائولو اما عالی و کارآمد است، حداقل در مقایسه با متروی تهران، حتی در ساعات شلوغ رفت و آمد آنهم با حجم عظیمی از جمعیت، خطوط متنوع و گسترده ای که به خوبی از بار ترافیک شهری کاسته اند!

 

سائو هم مثل ریو و سایر شهرهای آمریکای جنوبی، شهر گرافیتی ها و نقاشی ها و دیوارنویسی هاست، خدایگان ذوق و خلاقیت اند، گویا با سادگی میانه ای ندارند، حتی کرکره های مغازه هاشان باید سرشار از تصویر باشد..

 

از سائوپائولو و آسمان خراش هایش خداحافظی کرده و عزم رفتن می کنم، راهی ترمینال مرکزی شهر می شوم، مقصد بعدی هم می شود شهر “کوریتیبا” که آن پایین نقشه برزیل جاخوش کرده است، درست در مسیر آبشارهای ایگواسو. این هم از خط امتداد مسیرم به سمت جنوب و مرکز، ابتدا کوریتیبا را خواهم دید و در ادامه خود را به نقطه طلایی آبشارهای ایگواسو خواهم رساند، یعنی جایی رویایی درمرز سه کشور برزیل، آرژانتین و پاراگوئه.

 

نزدیکی های نیمه شب است که اتوبوس مان در گوشه ای از ترمینال کم هیاهوی “کوریتیبا” آرام می گیرد. کوله به دوش راهی می شوم، عازم مرکز شهر جایی که هاستل گرفته ام.

در راه با خود می اندیشم، چقدر سفر کردن آسانتر شده است این روزها، اینترنت، گوگل مپ، هاستل ورد، بوکینگ، به راحتی در عرض چند دقیقه محل اقامت ارزان و باکیفیتی می یابم و از روی نقشه، جهت حرکتم را جستجو می کنم و بدون لحظه ای خطا، از کوتاهترین مسیر، عازمش می شوم.

مقایسه اش می کنم با قبل ترها، یاد اولین سفرم به آمریکای جنوبی می افتم، آن روزها که حتی یک کلمه اسپانیایی نمی دانستم، آن زمانی که گیج این سرزمین عجیب بودم و او را نمی شناختم، گم شدن های لذت بخش در کوچه و پس کوچه های شهرها و روستاهای کلمبیا و ونزوئلا، پرس و جو کردن ها، آدرس پرسیدن ها در آن عالم بی زبانی من در میان مردم اکوادر و پرو و البته لبخندهای پشت سرش، ورق زدن لونلی پلنت و لمس کاغذش، انگار دچار تضاد شده ام، تکنولوژی کارها را آسان تر کرده، اما لذت تعاملات راگرفته و آدمها را از هم دور تر کرده است، کاش بتوانم تعادلی منطقی ایجاد کنم.

بگذریم، مرکز شهر و نورپردازی و سنگفرش کوچه و خیابان های کوریتیبا جذاب و دلفریب است، از هیاهوی سائو دیگر خبری نیست، امن تر هم به نظر می آید…

 

حس خوشی دارد روان شدن روی سنگ فرش های شهر نادیده و نا شناخته کوریتیبا، پر از ابهام نورخورده شیرین است.

 

خلاقانه های دیوارهایش هم خبر از خوش ذوقی مردمان این شهر جنوبی برزیل می دهد.

 

یک روز تمام را فرصت دارم برای دیدار از “کوریتیبا”،  زمان را از دست نمی دهم و هم پای جریان هوای دلفریبش می شوم، از باران دیشب هم اثری نیست جز طراوت هوا و خیابان های شسته شده و آسمان آبی که گویی با ابرهای سپیدفامش نقاشی شده اند.

میدان مرکزی شهر شلوغ است و پرهیاهو، اینجا هم مانند تمام شهرهای آمریکای لاتین میدان مرکزی با نام “تیرادنتس” مستطیل شکل است و در گوشه ای از آن کلیسای جامع شهر چشم نوازی می کند.

کمی پایین تر خیابان کوتاه و سرپوشیده ای است به نام “خیابان ٢۴ ساعت”، از آن همیشه زنده های کوریتیباست و پر از کافه ها و رستوران هایی ست که پای رفتن هر مسافری را سست می کنند و فرمان ماندن می دهند.

باغ گیاه شناسی(بوتانیک)خیلی به مرکز شهر نزدیک نیست، ولی با اینکه وسعت چندانی ندارد ولی تماشایی ست.

 

برزیل، تور برزیل، توربرزیل، ویزای برزیل، جاذبه های گردشگری برزیل، بهترین زمان سفر به برزیل، سفر برزیل، سفرنامه برزیل، سفر ارزان برزیل (۱۷)
کلیساهای کوچک و بزرگی که بر سر و هر کوی برزن راست قامت ایستاده اند و بخشی از هویت معماری شهرهای برزیل هستند.

 

برزیل، تور برزیل، توربرزیل، ویزای برزیل، جاذبه های گردشگری برزیل، بهترین زمان سفر به برزیل، سفر برزیل، سفرنامه برزیل، سفر ارزان برزیل (۱۸)
طبیعت و شهر اینجا باهم دوست اند، در کنار هم و باهم توسعه یافته اند و حضور یکی باعث فراموشی دیگری نشده است.

 

برزیل، تور برزیل، توربرزیل، ویزای برزیل، جاذبه های گردشگری برزیل، بهترین زمان سفر به برزیل، سفر برزیل، سفرنامه برزیل، سفر ارزان برزیل (۱)
کارتن خوابی نه فقط در ابرشهرهایی چون سائو و ریو رواج دارد که در شهرهای کوچک برزیل هم به لطف فسادهای گسترده و رکود اقتصادی، روبه گسترش است، هرچند که در مقایسه با کارتن خواب های دیگر دنیا مجهزترند!

 

برزیل، تور برزیل، توربرزیل، ویزای برزیل، جاذبه های گردشگری برزیل، بهترین زمان سفر به برزیل، سفر برزیل، سفرنامه برزیل، سفر ارزان برزیل (۲)
دریاچه ها پایین دست باغ بوتانیک حال خوشی دارند و مناظر زیبای را پیش نگاه می نشانند.

 

برزیل، تور برزیل، توربرزیل، ویزای برزیل، جاذبه های گردشگری برزیل، بهترین زمان سفر به برزیل، سفر برزیل، سفرنامه برزیل، سفر ارزان برزیل (۴)
این هم نمونه ای از گرافیتی هایی که همه جا هستند، روی همه دیوارهای شهر، اصلا گویا بخشی از شهرسازی شهرهای آمریکای لاتین شده اند. بعضی هایشان واقعا ظرافت دارند، حاصل هنر دست صاحب هنرانی هستند خوش ذوق.

 

آن بالا دست شهر بوستانی ست بزرگ به نام پارک تانگو که در قسمت انتهایی آن می توان چشم انداز زیبایی از شهر را به تماشا نشست، مخصوصا زمانی که حوض های پیوسته آب را عبور کنی و  روی پشت بام ساختمان انتهایی پارک قرار گیری.

ساختمان موزه اسکار هم در نوع خودش جالب است، از آن موزه های مدرن برزیل که به شکل “چشم” ساخته شده است و حالا سایه ابرهایی که نشسته اند در شیشه های تیره اش تا این موزه “چشم گون” بیشتر به چشم بیاید.

 

برزیل، تور برزیل، توربرزیل، ویزای برزیل، جاذبه های گردشگری برزیل، بهترین زمان سفر به برزیل، سفر برزیل، سفرنامه برزیل، سفر ارزان برزیل (۵)
آفتاب کم رمق شده است و آسمان سپیدفام، چقدر زمین و آسمان این فضای سبز زیبای تانگو به هم می آیند…

 

برزیل، تور برزیل، توربرزیل، ویزای برزیل، جاذبه های گردشگری برزیل، بهترین زمان سفر به برزیل، سفر برزیل، سفرنامه برزیل، سفر ارزان برزیل (۶)
دریاچه ای آن پایین دست جا خوش کرده است و آن دورترها کوریتیبا خود را به دامان سبزی و طراوت درختان همیشه شادابش سپرده است…

 

برزیل، تور برزیل، توربرزیل، ویزای برزیل، جاذبه های گردشگری برزیل، بهترین زمان سفر به برزیل، سفر برزیل، سفرنامه برزیل، سفر ارزان برزیل (۷)
این یکی اما در گوشه ای از خیابان سرگرم نیشکرهایش است، با لیموی تازه مخلوط شان می کند و از لای غلتک هایی عبورشان می دهد تا شیره جانشان را در هم آمیزد و یکی از بهترین نوشیدنی های دنیا را تقدیم تان کند.

 

برزیل، تور برزیل، توربرزیل، ویزای برزیل، جاذبه های گردشگری برزیل، بهترین زمان سفر به برزیل، سفر برزیل، سفرنامه برزیل، سفر ارزان برزیل (۸)
و این هم موزه اسکار شهر کوریتیبا، انگار چشم در چشم آسمان دارد…

 

برزیل، تور برزیل، توربرزیل، ویزای برزیل، جاذبه های گردشگری برزیل، بهترین زمان سفر به برزیل، سفر برزیل، سفرنامه برزیل، سفر ارزان برزیل (۹)
نمایی از کافه ها و خیابان “٢۴ ساعت”، از آن خیابان هایی که ساعتی را هم خواب ندارد…

 

برزیل، تور برزیل، توربرزیل، ویزای برزیل، جاذبه های گردشگری برزیل، بهترین زمان سفر به برزیل، سفر برزیل، سفرنامه برزیل، سفر ارزان برزیل (۱۰)
و این هم گاه خداحافظی از زیبا شهری به نام کوریتیبا، دیدارش از آن کوتاه های دلنشین بود.

 

غروب هم آرام از راه می رسد و ابرهای سیاه بر سر شهر خیمه می زنند، بوی نم باران می آید.

راهی می شوم، راهی تنها ترمینال شهر، دیری نمی پاید که خودم را همسفر جاده هایی می یابم که انتهایشان صبح فردا روزی می رسد به شهر کوچک “ایگواسو”. همان که همسایه دیوار به دیوار زیباترین آبشارهای دنیاست…

حالا آسمان هم بی بهانه می بارد، نمی دانم از سر غم است یا شوق، فقط شسته شدن بی وقفه پنجره ای را می بینم که مدام نقشی نو می زند:

شیشه پنجره را باران شست، از دل من اما، چه کسی نقش تو را خواهد شست؟!

 

 

سفرنامه برزیل و آمازون

خرید بلیط ارزان هواپیما آمریکای جنوبی

تور برزیل

کانال تلگرام کافه جهانگرد

 

 

با دوستان خود به اشتراک بگذارید.
دسته بندی ها : سفرنامه ها
برچسب : آبشار ایگوآسو, بهترین زمان سفر به برزیل, تور برزیل, توربرزیل, جاذبه های گردشگری ریودژانیرو, جاذبه های گردشگری سائوپائولو, سفر برزیل, سفرنامه برزیل, کارناوال ریو, کارناوال ریودژانیرو, ویزای برزیل
مدیر

پست‌های مشابه

سفرهای گروهی سال ۹۷

سفرهای گروهی سال ۹۷

04 مارس 2018
سفرنامه اکوادور(بخش دوم) اتاوالو، وایاکیل سانتا النا، مونتانیتا

سفرنامه اکوادور(بخش دوم) اتاوالو، وایاکیل سانتا النا، مونتانیتا

28 فوریه 2018
سفرنامه برزیل و آمازون

سفرنامه برزیل و آمازون

05 فوریه 2018

2 thoughts on “جاذبه های گردشگری برزیل، سائوپائولو، کوریتیبا”

  1. بابک عریانی
    said on مارس 8, 2018

    زیبا بود، هم توصیفتان هم توصیفی تان. سفرنامه ها را که می خوانم می بینم توی دنیا، آدم ها ‌جوامع باشکوهی هستند که ما اصلا هیچ خبری ازشان نداریم و در این بی خبری چه بی اساس پر مدعا شده ایم. متشکر از اینکه ما رو شریک سفرهاتون می کنید

    پاسخ
    • حسین عبداللهی
      said on می 10, 2018

      ممنون از شما که حوصله کردین و خوندین و همسفر شدین

      پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

با درود و سلام دوستی بر جلد کتابی که به من هدیه داد چنین نگاشت: روزی سرانجام به "آنجا" می رسی، اما آن روز روزیست که آنجا دیگر "آنجا" که می خواستی به آن برسی نیست! و من همچنان در جستجوی آنجا و آنجاها در ناکجا آباد دنیا سرگردانم... دوستان عزیز، مطالب این وبسایت تماما حاصل تجربیات و سفرهای شخصی من به حدود ۶۰ کشور از هر ۶ قاره دنیاست، سفرهایی ارزان، عموما درازمدت و با کوله پشتی از شهری به شهر دیگر و از دیاری به دیار دیگر به قصد شناخت، سفرهایی به دل طبیعت ناب خدا، سفر به تاریخ و دروازه های تمدن باستان و سفر به آنسوی فرهنگ ها و سنت ها، دل به دل مردم دنیا دادن و زندگی را آموختن.. خوشحالم که مطالبم رو می خونین و خوشحالتر خواهم شد اگه برام نظر بذارین، راهنمایی یا حتی انتقاد کنین و پیشنهاد بدین...

شبکه های اجتماعی

روزنوشت های کافه جهانگرد را در کانال تلگرام همسفر شوید.

عکس های کافه جهانگرد را در صفحه اینستاگرام ببنید.

آخرین مطالب من

latestwid-img

سفرنامه ناصر خسرو به شمال کشور پرو

جولای 11, 2018
latestwid-img

سفرنامه پرو، ماچوپیچو

مارس 5, 2018
latestwid-img

سفرنامه پرو، شهر کوزکو، خطوط نازکا

مارس 5, 2018
latestwid-img

سفر به برزیل، آبشار ایگوآسا

مارس 4, 2018
latestwid-img

سفرهای گروهی سال ۹۷

مارس 4, 2018
latestwid-img

جاذبه های گردشگری برزیل، سائوپائولو، کوریتیبا

مارس 2, 2018

تورها

  • تور (سفر گروهی) اتیوپی (حبشه) دیماه ۹۹
  • تور بالی و قبایل پاپوآ، خرداد۹۷
  • تور برزیل بهمن ۹۸، آمازون، ایگواسو، ریودژانیرو و کارناوال آمریکای جنوبی
  • تور برزیل و پرو عید نوروز ۹۹
  • تور برزیل، آمازون و آبشارهای ایگواسو، عید نوروز ۹۸
  • تور ترکیبی کامل آمریکای جنوبی شامل برزیل، پرو و شیلی
  • تور جزیره برونئو و مالزی شرقی
  • تور روسیه، سیبری و دریاچه بایکال، مورمانسک و شفق قطبی بهمن ۹۸
  • تور سریلانکا پائیز ۹۷
  • تور شیلی، آتاکاما، سانتیاگو، پاتاگونیا اسفند ۹۸
  • تور کشمیر هند بهار ۹۷
  • تور نپال آبان ۹۸، کاتماندو چیتوان پخارا
  • تور و سفر گروهی پرو، ماچو پیچو، عید نوروز ۹۸
  • تور و سفر گروهی کم هزینه کنیا، تیرماه۱۴۰۰
  • سفر گروهی و تور کنیا بهمن ۹۹
  • سفر گروهی و تور ماداگاسکار مرداد ۹۸

دسته‌ها

  • Uncategorized
  • دانستنی های سفر
  • سفرنامه ها
  • نکته های آموزشی سفر

پیوندها

  • جهانگردی با شهاب چراغی
  • آرش نورآقایی
  • مجید عرفانیان
  • جهانگردی و جهان بینی
  • اطلاعات و تصاویری از ایران

جستجو

آمار بازدید سایت

  • 8
  • 335
  • 853,033
  • 1,899,506
  • تیر ۲۰, ۱۳۹۷

Follow @ Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

تمامی حقوق مادی و معنوی محفوظ می باشد. طراحی شده توسط گروه نرم افزاری بوف